Ik heb een accessoire of reserveonderdeel besteld, maar ben er niet blij mee. Hoe kan ik het retourneren?

U logt in op uw account en gaat naar "Retourverzoek". Volg de instructies op het scherm en klik op "Voltooien". Wij zullen je retour aanvraag dan beoordelen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Mocht u binnen vijf werkdagen niets van ons vernemen, dan kunt u zelf contact met ons opnemen.