Stap 1

Stap 2

• Scroll naar Stap 4
  • Klik op de link en log in om een garantie verzoek te maken (RMA).
  • Indien je nog geen account hebt, vul je gegevens in om deze te creëren.

Stap 3

• Om het verzoek te starten, klik boven in op 'Retour- of garantieverzoek starten'.

Stap 4

• Voer het artikelnummer in.
  • Het systeem zal suggesties laten zien die overeen komen met je invoer. Selecteer het juiste artikel en klik op 'Toevoegen'.

Stap 5

• Kies de reden van je retour- of garantieaanvraag en vul de naam in van het aankooppunt.
  • Indien het een rechtstreekse bestelling bij Princess betreft (bijvoorbeeld onderdelen) vul je het factuurnummer in, indien het een bestelling betreft via een andere partij, vul '00000'in
  • Vul de aankoopdatum in.
  • Upload een foto, screenshot of scan van het aankoopbewijs toe.
  • Leg bij de toelichting uit wat de reden is van je retour- of garantieverzoek.
Stap 6
  • Vul je contactgegevens in en controleer of het formulier goed is ingevuld.
  • Klik ten slotte op 'RMA aanvraag voltooien' om de aanvraag definitief in te dienen.
  • Via mail ontvang je een bevestiging met een RMA nummer. Dit nummer is de referentie voor jouw aanvraag.
  • Je ontvang binnen enkele werkdagen een reactie op jouw aanvraag.