Stap 1

Stap 2

• Voer het artikelnummer in.
  • Het systeem zal suggesties laten zien die overeen komen met je invoer. Selecteer het juiste artikel en klik op 'Toevoegen'.

Stap 3

• Vul in de benodigde informatie om het verzoek af te ronden
  • Behalve wanneer een product rechtstreeks bij Princess is gekocht (bijv reserveonderdelen), hoef je geen invoice-nummer in te voeren in het veld. Gebruik in dit geval '00000'.

Je ontvangt direct een RMA-nummer. Met dit nummer staat het garantieverzoek bij ons bekend.