Volg onderstaande stappen om de heater te kunnen koppelen

1. Druk op de aanknop van de heater:

Graphical user interface Description automatically generated with medium confidence

2. Druk op toevoegen in de app:

3. Kies het toestel:

Graphical user interface, application Description automatically generated

4. Druk 6 seconden op de aan toets totdat er 3 piepjes klinken:

A hand holding a smart phone Description automatically generated with low confidence

5. Kies je Wi-Fi wachtwoord:

A screenshot of a phone Description automatically generated with medium confidence

6. Negeer deze melding en druk op “carry on”

A screenshot of a phone Description automatically generated with medium confidence

7. Voeg nu de verwarming toe:

A screenshot of a phone Description automatically generated with medium confidence

8. Kies de verwarming:

Graphical user interface, text, application Description automatically generated

9. De verwarming is nu te bedienen via de app:

A screenshot of a phone Description automatically generated with low confidence